Diensten

Regulier schoonmaakonderhoud

Alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden zoals het afstoffen en stofzuigen en het legen van prullenbakken op de werkplekken en het reinigen van de toiletten en eventuele andere sanitaire ruimten behoren tot het reguliere schoonmaakonderhoud.

Naast het reguliere schoonmaakonderhoud bieden wij een heel pakket van andere diensten zoals:

  • Glasbewassing
  •  Specialistisch vloerenonderhoud
  • Ongediertebestrijding
  • Dieptereiniging keukens (Horeca)
  • Opleveringsschoonmaak
  • Specialistische schoonmaak (o.a. laboratoria)

Per onderwerp kunnen wij specifieke afspraken met u maken en verzorgen wij graag een offerte voor u.

Glasbewassing

Onder glasbewassing verstaan wij meer dan alleen het wassen van uw ramen, wij nemen als vanzelfsprekend ook het omringend lijstwerk, de randen en richels tijdens de reiniging mee. Wij reinigen uw ramen zowel binnen als buiten maar ook uw separatieglas.
Daarnaast reinigen wij ook dakgoten, dakkoepels en zonnecollectoren.
Specialistisch als wij zijn beschouwen wij de glasbewassing op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen als een uitdaging.
Wanneer onze medewerkers geen ladder of hoogwerker kunnen/mogen gebruiken maken zij gebruik van het tucker-systeem (telescoopsteel / osmose). Wij verrichten glasbewassing voor particulieren, bedrijvencomplexen, Vereniging van Eigenaren (VVE), woningcorporaties en instellingen.

Om uw pand ook van buiten een nette uitstraling te geven maken wij graag een offerte op maat voor u.

Specialistisch vloerenonderhoud

Voor het behoud van een mooie vloer is regelmatig onderhoud erg belangrijk. Veel vloeren hebben dagelijks maar ook periodiek reiniging en onderhoud nodig.Goed en deskundig onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer beduidend ongeacht uitwelk materiaal de vloer bestaat. Voor iedere soort vloer beschikken wij over verschillende reinigingstechnieken en – apparatuur die maakt dat uw vloer er na behandeling als nieuw uitziet. Onze specialisten zijn altijd op zoek naar de nieuwste technieken en de meest duurzame methodes.

Samen met u maken wij een planning voor eenmalig of periodiek vloeronderhoud zodat u en uw medewerkers niet gehinderd worden door de werkzaamheden.

Ongediertebestrijding

Ongedierte kan voor overlast en schade zorgen maar ook voor onhygiënische omstandigheden. Met name muizen- en rattenbestrijding, bestrijding van wespen, zilvervisjes etc. vereisen elk een eigen specialistische aanpak. Wij kunnen eenmalig of door middel van een afgesloten abonnement professionele en effectieve duurzame ongediertebestrijding en ongediertepreventie voor u verzorgen waarbij wij oog hebben voor het milieu. Ook hier zijn onze schoonmaakspecialisten getraind om vroegtijdig problemen ten gevolge van ongedierte te kunnen signaleren.

  • Laat u goed informeren, het ontstaan is de basis van het probleem.
  • Zorg dat bestrijdingsmiddelen niet direct worden ingezet zonder de juiste diagnose. Veel middelen zijn zeer giftig en belastend voor het milieu en veel wat in het verleden is toegepast, staat nu op de lijst verboden middelen. Internet wordt overspoeld met veel te dure imitatievallen, pesticide en insecticide. Het zal dan ook nooit het doel bereiken waar u het voor gekocht heeft en zijn eerder een gevaar voor u en uw omgeving.

Wij kunnen in spoedgevallen zeer snel bij u ter plaatse zijn en in overleg met u de bestrijding starten.

Dieptereiniging

Niet alleen in restaurants en zorginstellingen is professionele schoonmaak en reiniging van keuken en sanitair belangrijk. Hygiëne is voor elke organisatie een vereiste. Ook als er dagelijks schoonmaakonderhoud wordt verzorgd, is de kans groot dat vuil en bacteriën zich nestelen op moeilijk bereikbare plekken. Daarom is dieptereiniging met een bepaalde frequentie van belang.
Onder een dieptereiniging verstaan wij het verwijderen van opgebouwde, niet altijd zichtbare verontreiniging zoals: zeepresten maar ook kalkafzetting en bacteriën die zich voornamelijk in de voegen en op het tegelwerk hebben genesteld (door o.a. urine).
Waarom dieptereiniging van keukens en sanitair?
Het is mogelijk dat deze reiniging een onderdeel is van de HACCP regelgeving en zelfs een onderdeel van een verzekering. Door middel van dieptereiniging van uw keuken zal de brandveiligheid wordt verhoogd en ongedierte voorkomen.
Een periodieke dieptereiniging door onze specialisten leidt tot een gezonder werkklimaat, verhoging brandveiligheid, een langere levensduur van uw apparatuur, een lager energieverbruik en voorkomt last van ongedierte.
Tijdens een periodieke dieptereiniging wordt alles gedemonteerd, schoongemaakt, gedesinfecteerd en opnieuw gemonteerd in keukens en sanitair. Na zo’n reiniging zijn alle ruimtes weer optimaal schoon.

Wij zijn volledig bekend met de HACCP regelgeving en geven u graag advies over dieptereiniging en kunnen in overleg met u een verantwoorde planning maken voor deze werkzaamheden.

Opleveringsschoonmaak

Een schone en frisse start na de oplevering van uw nieuwbouw of na een renovatie of verbouwing is erg belangrijk voor u en uw medewerkers. Gebouwen worden doorgaans “vuilvrij” opgeleverd maar de aannemer levert het gebouw doorgaans niet gebruiksklaar op. Wij verzorgen een gebruiksklare oplevering waarbij alle werkruimtes (vloeren, ramen), toiletten, trappenhuizen, vloeren, gevels en liften grondig zijn schoongemaakt. Hierdoor kan het gebouw door u en uw medewerkers schoon betrokken worden maar hiermee wordt ook de basis gelegd voor een eventueel vervolgtraject waarin wij u een onderhoudsplan kunnen aanbieden om in het dagelijks onderhoud van uw pand te voorzien.

Graag maken wij met u afspraken voor een schone oplevering maar daarna ook voor dagelijkse/periodieke schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing etc.

Wilt u meer weten?

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.